Pracownia Vege- Zona

 

ul. Woźna 17

Zupy

FLACZKI Z BOCZNIAKÓW

DAHL

KREM BURACZKOWY

Przystawki

HUMMUS TRADYCYJNY

SMALEC VEGE

SAMOSY z soczewicą

Sałatki

SAŁATKA Z PIECZONYCH BURAKÓW i „fetą”

SAŁATKA Z KARCZOCHEM

Dania główne

BURGERY JAGLANE z puree szpinakowym

CHOLE CHAAT

TAJSKIE CURRY

MAKARON RYŻOWY  z warzywami

PAD THAI

KASZA GRYCZANA z warzywami

SPAGHETTI AGLIO OLIO

Desery

BROWNIES Z BURAKA

SERNIK Z BATATA

Alkohole

Wybór wegańskich i ekologicznych win

 

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s