Pod Lampionami

ul. Woźna 19

Przekąski

HUMMUS z ciepłą pitą

ZATAAR Z OLIWĄ – ziołowa przyprawa zataar (mieszanka tymianku, sezamu i sumaka) z oliwą extra virgin, pieczywo

Sałaty

SAŁATKA Z MARYNOWANYM TEMPEHEM – sałata, ciecierzyca, marynowany tempeh, burak pieczony, Podawane z oliwą extra virgin

Dania główne

BURGERY WEGETARIAŃSKIE – warzywne z kaszy jaglanej lub batatów, podawane na sałacie z hummusem i sosem winegret

CURRY WEGETARIAŃSKIE z warzywami, podawane z ryżem

MAKARON RYŻOWY Z WARZYWAMI z dodatkiem oleju sezamowego oraz czarnego i białego sezamu

GOŁĄBKI WEGETARIAŃSKIE Z SOSEM – kapusta faszerowana z soczewicą lub ryżem i warzywami, podawana z sosem grzybowym lub pomidorowym

Ciasta i desery

CIASTA SPECJALNE WEGAŃSKIE – domowe, świeże ciasta wegańskie i bezglutenowe

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s