Projekt Kuchnia

Stary Browar, ul. Półwiejska 32

Śniadania

OWSIANKA lub

PUDDING CHIA na mleku ryżowym z owocami i orzechami eko

Przystawki

MŁODE EKO WAŻYWA  z  jeżynami i malinami z pesto ziołowym

TATAR Z BURAKA z oliwą truflową, pestkami dyni i kiełkami słonecznika

Zupy: KREM KALAFIOROWY ze śmietanką* i oliwą koperkową

Sałaty

SAŁATA z eko rukoli, mix sałat z młodymi ziemniakami, olejem lnianym, pieczarkami i czerwoną cebulą

Dania na lunch

PIEROGI wegańskie z farszem z zielonej soczewicy, pieczarek, szpinaku i czosnku na musie malinowym

*dopytaj czy to wegańska śmietana 

Niestety na kolacje (po 18:00) wegan się tu nie naje 😦

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s